Boek

Banish Your Inner Critic - Denise Jacobs

De stem van zelftwijfel tot zwijgen brengen Bent u klaar om uw persoonlijke productiviteit een boost te geven, minus de angst en afkeer? Ben je klaar om je innerlijke criticus te verbannen en je creatieve ideeën en persoonlijke productiviteit binnenin je te ontketenen? Hulp is onderweg! Je geweldige creatieve ideeën blokkeren: iedereen heeft een innerlijke criticus die je vertelt dat anderen meer talent hebben, je doet alsof, en dat je nooit die geweldige creatieve ideeën zult hebben die net buiten bereik lijken. Deze innerlijke criticus is een onderbewust afschrikmiddel dat tussen de zaden van grote creatieve ideeën en de vruchten van prestaties staat. Het kwelt ons met een mentale blokkade naarmate de deadlines naderen; maakt ons zo bang om veroordeeld te worden dat we onszelf inhouden en onze expertise niet delen; dwingt ons om ons vermogen om ideeën en technologieën snel te leren in twijfel te trekken; en doet ons twijfelen, afwijzen.

Other people also read

Verademing - Bram Bakker
Veel mensen staan de hele dag áán. Ze ademen te snel en ze verbruiken daarmee onnodig veel energie. Kun jij goed ontspannen?
E-squared - Pam Grout
E-Squared is een laboratoriumhandleiding met eenvoudige experimenten om voor eens en voor altijd te bewijzen dat er echt een goede, liefdevolle, vo
The brain that changes itself - Norman Doidge
Maak kennis met de negentigjarige dokter, die met behulp van een paar simpele oefeningen nog steeds geneeskunde beoefent.

Blijf op de hoogte voor exclusieve content

 Facebook  Instagram  Linkedin  TikTok

LAAT JE INSPIREREN DOOR EXCLUSIEVE TRAININGEN UIT ONZE DATABASE VAN MEER DAN 300 MEESTERS 

DOWNLOAD THE APP NOW