Boek

Creative visualization - Shakti Gawain

Zoals Shakti Gawain aan meer dan zeven miljoen lezers wereldwijd heeft geïntroduceerd, is creatieve visualisatie de kunst van het gebruik van mentale beelden en affirmaties om positieve veranderingen in je leven teweeg te brengen. De duidelijke schrijfstijl en levendige voorbeelden van Gawain maken Creative Visualization gemakkelijk te lezen en toe te passen op jouw persoonlijke behoeften en wensen. Dit baanbrekende werk heeft enthousiaste volgers gevonden in elk land en elke taal waarin het is gepubliceerd, en de eenvoudige maar krachtige technieken van Gawain worden nu met succes gebruikt op veel verschillende gebieden, waaronder gezondheid, onderwijs, zaken, sport en creatieve kunsten. Of je het nu leest voor algemene inspiratie en empowerment of om specifieke doelen te bereiken (financieel, creatief, medisch, carrière, relatie).

Other people also read

Banish Your Inner Critic - Denise Jacobs
De stem van zelftwijfel tot zwijgen brengen Bent u klaar om uw persoonlijke productiviteit een boost te geven, minus de angst en afkeer?
Healing with whole foods - Paul Pitchford
Gebruikt als referentie door studenten acupunctuur, dit is een forse, echt uitgebreide gids over de theorie en genezende kracht van de Chinese gene
I love you, but i don't trust you - Mira Kirshenbaum
Een gids voor het herstellen van vertrouwen in verbroken relaties van de therapeut van een gerenommeerd koppel. Is mijn relatie het redden waard?

Blijf op de hoogte voor exclusieve content

 Facebook  Instagram  Linkedin  TikTok

LAAT JE INSPIREREN DOOR EXCLUSIEVE TRAININGEN UIT ONZE DATABASE VAN MEER DAN 300 MEESTERS 

DOWNLOAD THE APP NOW