How to make stress your friend - Kelly McGonigal
Stress. Het laat je hart bonzen, je ademhaling versnelt en je zweet.
The cost of work stress and how to reduce it - Rob Cooke
Volgens sommige schattingen kost werkgerelateerde stress de Amerikaanse economie bijna 300 miljard dollar per jaar - en het kan ook je productiviteit en persoonlijke gezondheid schaden, zegt wellne
How to turn off work thoughts during your free time - Guy Winch
Voel je je Burned out? Misschien besteedt je te veel tijd aan het nadenken over jouw werk, zegt psycholoog Guy Winch.
This could be why you're depressed or anxious - Johann Hari
Journalist Johann Hari deelt nieuwe inzichten over de oorzaken van depressie en angst van experts over de hele wereld, evenals enkele opwindende opkomende oplossingen.
How to cope with anxiety - Olivia Remes
Stel je voor dat er iemand naast je staat die de hele tijd naar alles wijst! vrijgezel! ding!
The art of stilness - Pico Iyer
De plek waar reisschrijver Pico Iyer het liefst naartoe zou willen? Nergens. In een meditatie bekijkt Iyer het ongelooflijke inzicht dat gepaard gaat met het nemen van tijd voor stilte.
How burnout makes us less creative - Rahaf Harfoush
Onze obsessie met productiviteit, to-do-lijstjes, lifehacks en ochtendroutines. Maakt ons minder productief, zegt digitaal antropoloog Rahaf Harfoush.
All it takes is 10 mindful minutes - Andy Puddicombe
Wanneer heb je voor het laatst 10 minuten helemaal niets gedaan? Niet sms'en, praten of zelfs maar denken?
Why we all need to practise emotional first aid - Guy Winch
We gaan naar de dokter als we ons ziek voelen of een zeurende pijn hebben. Dus waarom gaan we niet naar een deskundige als we emotionele pijn voelen: schuldgevoel, verlies, eenzaamheid?
The Power to Rewire Your Brain with Positive Affirmations
Wat leer je in deze Podcast?
The power of your subconscious mind - Joseph Murphy
The Power of Your Subconscious Mind introduceert en legt de mind-focus-technieken uit die de onbewuste obstakels verwijderen die ons beletten het succes te bereiken dat we willen - en verdienen.
E-squared - Pam Grout
E-Squared is een laboratoriumhandleiding met eenvoudige experimenten om voor eens en voor altijd te bewijzen dat er echt een goede, liefdevolle, volledig heupkracht in het universum is.
You are the placebo - Dr. Joe Dispenza
Door de geschiedenis heen hebben veel culturen de effecten van verifieerbare genezingen ervaren, samen met hexen, vloeken, hekserij, voodoo en andere mysterieuze verschijnselen.
The brain that changes itself - Norman Doidge
Maak kennis met de negentigjarige dokter, die met behulp van een paar simpele oefeningen nog steeds geneeskunde beoefent.
The power of intention - Dr. Wayne W. Dyer
'Verander de manier waarop je naar dingen kijkt en de dingen waar je naar kijkt, zullen veranderen.' Wayne Dyer De kracht van intentie is een van de sleutelteksten in het oeuvre van Wayne Dyer en d
Creative visualization - Shakti Gawain
Zoals Shakti Gawain aan meer dan zeven miljoen lezers wereldwijd heeft geïntroduceerd, is creatieve visualisatie de kunst van het gebruik van mentale beelden en affirmaties om positieve verandering
Let's Make a Gratitude List Together!
Voel je je niet zo dankbaar? Soms hebben we gewoon geen zin om een ​​dankbaarheidslijst te maken, maar weten we dat het nuttig zou zijn. In deze korte aflevering kun je er een maken!
Visualisation
In deze aflevering duiken we in de nieuwste wetenschap achter de effectiviteit van visualisatie.
The Power Of Thoughts
In de podcast van vandaag bespreek ik kort de gebeurtenissen die wereldwijd plaatsvinden en de kracht van je gedachten ...
Waarom niets doen erger is dan falen
Iets gebeurt en wij reageren. Deze response vindt haar oorsprong in gedachten (overtuigingen), gevoelens, emoties die leiden tot acties. Dit patroon van gedrag leidt tot additionele gebeurtenissen, gedachten, gevoelens, emoties en acties. Wij reageren over het algemeen steeds op dezelfde manier, zonder dat we ons daar bewust van zijn.
Het veld - Lynne McTaggart
Het Veld is het verslag van een speurtocht van wetenschappers naar de universele kracht en hun succesvolle pogingen een nieuw wetenschappelijk paradigma te formuleren.
Het Intentie Experiment - Lynne McTaggart
Het intentie-experiment' is revolutionair: Lynne McTaggart laat de werking van menselijke intentie zien en legt uit hoe je deze kracht op individueel en collectief niveau gebruikt.
Vertrouwen gaat echt over leren om op jezelf te vertrouwen
Zie zelfvertrouwen op een nieuwe manier, door te leren hoe vertrouwen wordt opgebouwd bij vrienden en dit toe te passen op het opbouwen van zelfvertrouwen. Onderaan de wekelijkse nieuwsbr
How stress affects your brain - Madhumita Murgia
Stress is niet altijd een slechte zaak; het kan handig zijn voor een uitbarsting van extra energie en focus. Bijvoorbeeld wanneer je een sport wedstrijd speelt of in het openbaar moet spreken.

Blijf op de hoogte voor exclusieve content

 Facebook  Instagram  Linkedin  TikTok

LAAT JE INSPIREREN DOOR EXCLUSIEVE TRAININGEN UIT ONZE DATABASE VAN MEER DAN 300 MEESTERS 

DOWNLOAD THE APP NOW