The power of your subconscious mind - Joseph Murphy
The Power of Your Subconscious Mind introduceert en legt de mind-focus-technieken uit die de onbewuste obstakels verwijderen die ons beletten het succes te bereiken dat we willen - en verdienen.
E-squared - Pam Grout
E-Squared is een laboratoriumhandleiding met eenvoudige experimenten om voor eens en voor altijd te bewijzen dat er echt een goede, liefdevolle, volledig heupkracht in het universum is.
You are the placebo - Dr. Joe Dispenza
Door de geschiedenis heen hebben veel culturen de effecten van verifieerbare genezingen ervaren, samen met hexen, vloeken, hekserij, voodoo en andere mysterieuze verschijnselen.
The brain that changes itself - Norman Doidge
Maak kennis met de negentigjarige dokter, die met behulp van een paar simpele oefeningen nog steeds geneeskunde beoefent.
The power of intention - Dr. Wayne W. Dyer
'Verander de manier waarop je naar dingen kijkt en de dingen waar je naar kijkt, zullen veranderen.' Wayne Dyer De kracht van intentie is een van de sleutelteksten in het oeuvre van Wayne Dyer en d
Creative visualization - Shakti Gawain
Zoals Shakti Gawain aan meer dan zeven miljoen lezers wereldwijd heeft geïntroduceerd, is creatieve visualisatie de kunst van het gebruik van mentale beelden en affirmaties om positieve verandering
Sterker dan ooit - Brené Brown
Brené Brown heeft vele mensen geraakt met haar stellingen over moed, imperfectie, schaamte en goed genoeg zijn.
Spirituele intelligentie - Altazar Rossiter
Wat is SQ? Altazar Rossiter legt het in zijn boek Spirituele Intelligentie uit en geeft je handvatten om het te ontwikkelen.
Geluk 2.0 - Leo Bromans
Het populair-wetenschappelijke standaardwerk van Leo Bormans over het wereldwijde geluksonderzoek nu grondig vernieuwd.
Geluk zonder voorwaarden - Michael A. Singer
In 'Geluk zonder voorwaarden' helpt Michael Singer je jezelf te bevrijden van negatieve gedachten en om werkelijk vrij te zijn.
De logica van geluk - Mo Gawdat
Hij was gezond, extreem rijk en succesvol, maar Mo Gawdat voelde zich diep ongelukkig.
Crash - Niek van den Adel
Dit is niet het zoveelste boek van iemand die een ongeluk kreeg en het licht zag.
Het veld - Lynne McTaggart
Het Veld is het verslag van een speurtocht van wetenschappers naar de universele kracht en hun succesvolle pogingen een nieuw wetenschappelijk paradigma te formuleren.
Het Intentie Experiment - Lynne McTaggart
Het intentie-experiment' is revolutionair: Lynne McTaggart laat de werking van menselijke intentie zien en legt uit hoe je deze kracht op individueel en collectief niveau gebruikt.
Nonviolent Communication - Marshall B. Rosenberg
Boos worden is een manier om in onze behoefte te voorzien. Hoe kun je op een andere manier overbrengen wat je wilt? Zonder jezelf of de ander tekort te doen?
Uiteindelijk komt alles goed - Christina von Dreien
Bewust vrede scheppen We leven in een heel vreemde en uitzonderlijke ‘coronatijd’, die in het teken staat van wereldwijde crises, angst en onzekerheid, allerlei maatregelen en protesten, en van vij

Blijf op de hoogte voor exclusieve content

 Facebook  Instagram  Linkedin  TikTok

LAAT JE INSPIREREN DOOR EXCLUSIEVE TRAININGEN UIT ONZE DATABASE VAN MEER DAN 300 MEESTERS 

DOWNLOAD THE APP NOW