The brain-changing benefits of exercise - Wendy Suzuki
Wat is het meest transformerende dat je vandaag voor jouw hersenen kunt doen? Trainen! zegt neurowetenschapper Wendy Suzuki.
Why we all need to practise emotional first aid - Guy Winch
We gaan naar de dokter als we ons ziek voelen of een zeurende pijn hebben. Dus waarom gaan we niet naar een deskundige als we emotionele pijn voelen: schuldgevoel, verlies, eenzaamheid?
What happends in your brain when you pay attention - Mehdi Ordikhani-Seyerdlar
De aandacht gaat niet alleen om waar we ons op concentreren, het gaat ook om wat onze hersenen eruit filteren.
Forget Multitasking, try monotasking - Paolo Cardini
Mensen koken niet alleen meer: ze koken, sms'en, bellen, kijken naar YouTube en posten foto's van de geweldige maaltijd die ze zojuist hebben gemaakt.
The Power to Rewire Your Brain with Positive Affirmations
Wat leer je in deze Podcast?
Eat that frog - Brian Tracy
Het is tijd om te stoppen met uitstelgedrag en meer van de belangrijke dingen gedaan te krijgen! Succesvolle mensen proberen immers niet alles te doen.
Getting things done - David Allen
'De Bijbel van zakelijke en persoonlijke productiviteit' Lifehack 'Een volledig herziene en bijgewerkte editie van de blockbuster-bestseller van' de persoonlijke productiviteitsgoeroe 'Fast Company
The miracle morning - Hal Elrod
Wat algemeen wordt beschouwd als een van de meest levensveranderende boeken ooit geschreven, is misschien wel de eenvoudigste manier om alles te bereiken wat je ooit wilde, en sneller dan je ooit v
Living the 80/20 way - Richard Koch
Richard Kochs originele bestseller THE 80/20 PRINCIPLE gaf miljoenen zeer effectieve zakenmensen over de hele wereld een serieus voordeel bij het nastreven van succes.
The power of your subconscious mind - Joseph Murphy
The Power of Your Subconscious Mind introduceert en legt de mind-focus-technieken uit die de onbewuste obstakels verwijderen die ons beletten het succes te bereiken dat we willen - en verdienen.
E-squared - Pam Grout
E-Squared is een laboratoriumhandleiding met eenvoudige experimenten om voor eens en voor altijd te bewijzen dat er echt een goede, liefdevolle, volledig heupkracht in het universum is.
You are the placebo - Dr. Joe Dispenza
Door de geschiedenis heen hebben veel culturen de effecten van verifieerbare genezingen ervaren, samen met hexen, vloeken, hekserij, voodoo en andere mysterieuze verschijnselen.
The brain that changes itself - Norman Doidge
Maak kennis met de negentigjarige dokter, die met behulp van een paar simpele oefeningen nog steeds geneeskunde beoefent.
The power of intention - Dr. Wayne W. Dyer
'Verander de manier waarop je naar dingen kijkt en de dingen waar je naar kijkt, zullen veranderen.' Wayne Dyer De kracht van intentie is een van de sleutelteksten in het oeuvre van Wayne Dyer en d
Creative visualization - Shakti Gawain
Zoals Shakti Gawain aan meer dan zeven miljoen lezers wereldwijd heeft geïntroduceerd, is creatieve visualisatie de kunst van het gebruik van mentale beelden en affirmaties om positieve verandering
Let's Make a Gratitude List Together!
Voel je je niet zo dankbaar? Soms hebben we gewoon geen zin om een ​​dankbaarheidslijst te maken, maar weten we dat het nuttig zou zijn. In deze korte aflevering kun je er een maken!
Mike Sturm on the Meaning of Productivity
Om je te helpen beter en creatiever te denken en meer waarde toe te voegen aan jouw leven en werk. Zijn eerste boek is Be, Think, Do Essays on Personal Development and Productivity.
Visualisation
In deze aflevering duiken we in de nieuwste wetenschap achter de effectiviteit van visualisatie.
The Power Of Thoughts
In de podcast van vandaag bespreek ik kort de gebeurtenissen die wereldwijd plaatsvinden en de kracht van je gedachten ...
Connecting Mental and Physical Health
In deze aflevering onderzoeken we de diepe verbanden tussen geestelijke gezondheid en lichamelijke gezondheid.
Focus AAN/UIT - Mark Tigchelaar
Afdwalen tijdens gesprekken, aan het einde van de pagina erachter komen dat je eigenlijk geen idee meer hebt waar de tekst over ging en moeite met in slaap vallen omdat je hoofd blijft doortollen.
Triggers - Marshall Goldsmith
Iedereen wil succesvol worden en iedereen weet dat daar bepaald gedrag voor nodig is. Maar toch doen we soms de verkeerde dingen en zijn we niet wie we willen zijn.
Ontketen je brein - Theo Compernolle
Een absolute mustread voor iedereen die meer uit zijn brein wil halen!
Het veld - Lynne McTaggart
Het Veld is het verslag van een speurtocht van wetenschappers naar de universele kracht en hun succesvolle pogingen een nieuw wetenschappelijk paradigma te formuleren.

Blijf op de hoogte voor exclusieve content

 Facebook  Instagram  Linkedin  TikTok

LAAT JE INSPIREREN DOOR EXCLUSIEVE TRAININGEN UIT ONZE DATABASE VAN MEER DAN 300 MEESTERS 

DOWNLOAD THE APP NOW