How the food you eat affects your brain - Mia Nacamulli
Als het gaat om wat je bijt, kauwt en slikt, hebben je keuzes een direct en langdurig effect op het krachtigste orgaan in je lichaam: je hersenen.
What the sugar coating on your cells is trying to tell you - Carolyn Bertozzi
Je cellen zijn bedekt met suikers die informatie opslaan en een geheime taal spreken. Wat proberen ze ons te vertellen? Jouw bloedgroep bijvoorbeeld - en mogelijk dat je kanker hebt.
The Blood Sugar Solution - Mark Hyman, M.D.
Vind balans in jouw leven en in jouw bloedsuikerspiegel met de eenvoudig te volgen gids over een gezonder leven leiden en een gelukkiger mens zijn - perfect voor iedereen die controle over zijn lic
Spontaneous Healing - Andrew Weil, M.D.
Het lichaam kan zichzelf genezen. Spontane genezing is geen wonder, maar een feit van de biologie - het resultaat van het natuurlijke genezingssysteem waarmee ieder van ons is geboren.
Anticancer - David Servan-Schreiber, M.D. Ph.D.
David Servan-Schreiber was een opkomend neurowetenschapper met zijn eigen laboratorium voor beeldvorming van de hersenen toen hij midden in een apparatuurtest een tumor ter grootte van een walnoot
The Power to Rewire Your Brain with Positive Affirmations
Wat leer je in deze Podcast?
How sleep affects your emotions - Matt Walker
Het is geen fantasie - je bent meer geïrriteerd als je weinig zzzz's ? hebt.
Healing through diet - Dean Ornish
Dean Ornish heeft het over eenvoudige, low-tech en goedkope manieren om te profiteren van het natuurlijke verlangen van het lichaam om zichzelf te genezen.
An unexpected place of healing - Romona Pierson
Toen Ramona Pierson 22 was, werd ze aangereden door een dronken bestuurder en lag ze 18 maanden in coma. Ze vertelt het opmerkelijke verhaal van haar herstel.
What almost dying taught me about living - Suleika Jaouad
"Het moeilijkste deel van mijn ervaring over kanker, begon toen de kanker weg was", zegt auteur Suleika Jaouad.
The omnivore's dilemma - Michael Pollan
Wat moeten we eten?
Healing with whole foods - Paul Pitchford
Gebruikt als referentie door studenten acupunctuur, dit is een forse, echt uitgebreide gids over de theorie en genezende kracht van de Chinese geneeskunde.
Pain Free - Pete Egoscue
Vanaf vandaag hoef je niet meer met pijn te leven.
The effortless sleep method - Sasha Stephens
De Effortless Sleep-methode is het boek waar slapelozen over de hele wereld op hebben gewacht, zelfs degenen voor wie 'niets ooit werkt'.
Think and eat yourself smart - Dr. Carolina Leaf
De wetenschap toont aan dat ons denken een diepe en gecompliceerde relatie heeft met ons eten.
The power of your subconscious mind - Joseph Murphy
The Power of Your Subconscious Mind introduceert en legt de mind-focus-technieken uit die de onbewuste obstakels verwijderen die ons beletten het succes te bereiken dat we willen - en verdienen.
E-squared - Pam Grout
E-Squared is een laboratoriumhandleiding met eenvoudige experimenten om voor eens en voor altijd te bewijzen dat er echt een goede, liefdevolle, volledig heupkracht in het universum is.
You are the placebo - Dr. Joe Dispenza
Door de geschiedenis heen hebben veel culturen de effecten van verifieerbare genezingen ervaren, samen met hexen, vloeken, hekserij, voodoo en andere mysterieuze verschijnselen.
The brain that changes itself - Norman Doidge
Maak kennis met de negentigjarige dokter, die met behulp van een paar simpele oefeningen nog steeds geneeskunde beoefent.
The power of intention - Dr. Wayne W. Dyer
'Verander de manier waarop je naar dingen kijkt en de dingen waar je naar kijkt, zullen veranderen.' Wayne Dyer De kracht van intentie is een van de sleutelteksten in het oeuvre van Wayne Dyer en d
Creative visualization - Shakti Gawain
Zoals Shakti Gawain aan meer dan zeven miljoen lezers wereldwijd heeft geïntroduceerd, is creatieve visualisatie de kunst van het gebruik van mentale beelden en affirmaties om positieve verandering
Foods That Are Good For Boosting Your Immune System
In deze aflevering, in ons wekelijkse Wellness Wednesday-segment, leren we over voedingsmiddelen die goed zijn voor het stimuleren van jouw immuunsysteem.
Let's Make a Gratitude List Together!
Voel je je niet zo dankbaar? Soms hebben we gewoon geen zin om een ​​dankbaarheidslijst te maken, maar weten we dat het nuttig zou zijn. In deze korte aflevering kun je er een maken!
How to exercise during the work day
In een kantoor van 9 tot 5? Je kunt nog steeds oefenen - misschien zelfs met de zegen van jouw werkgever!

Blijf op de hoogte voor exclusieve content

 Facebook  Instagram  Linkedin  TikTok

LAAT JE INSPIREREN DOOR EXCLUSIEVE TRAININGEN UIT ONZE DATABASE VAN MEER DAN 300 MEESTERS 

DOWNLOAD THE APP NOW