Book

Zoals een mens denkt - James Allen

Dit boek is een zelfhulpklassieker en heeft wereldwijd miljoenen lezers geïnspireerd en doen begrijpen dat de visies van de mens werkelijkheid kunnen worden, simpelweg door middel van de kracht van het denkvermogen. Het is een beknopt boek, maar bevat evengoed een grote schat aan wijsheid.
James Allen heeft met zijn boekje "As a Man Thinketh' een groot aantal bekende schrijvers op het gebied van coaching en persoonlijke groei beïnvloed, waaronder Stephen R. Covey, Napoleon Hill, Wayne Dyer en Tony Robbins.


James Allen werd in 1864 te Leicester in Engeland geboren en werkte tot 1902 voor een grote Engelse onderneming. Op 38-jarige leeftijd "trok hij zich terug' om te kunnen gaan tuinieren, mediteren, lezen en schrijven. Samen met zijn vrouw verhuisde hij naar een klein plattelandshuis te Ilfracombe in Engeland en schreef in totaal 19 boeken. Allen overleed plotseling op 48-jarige leeftijd.

Other people also read

The Magic of Thinking Big - David J. Schwartz
Millions of readers have acquired the secrets of success through The Magic of Thinking Big. Achieve everything you always wanted: financia
The Richest Man in Babylon - George S. S. Clason
To bring your dreams and desires to fulfillment, you must be successful with money.
Lean In - Sheryl Sandberg
In Lean In, Sheryl Sandberg reignited the conversation around women in the workplace.

STAY IN TOUCH FOR EXCLUSIVE CONTENT

       

LET US INSPIRE YOU WITH SOME EXCLUSIVE TRAININGS FROM OUR DATABASE FROM 300+ MASTERS ON EARTH

DOWNLOAD THE APP NOW