Rich Dad Poor Dad - Robert T. Kiyosaki
Learn how to let money work for you instead of working for money. It is a different way looking to money then how we were educated.
How to speak so that people want to listen - Julian Treasure
Ooit het gevoel gehad dat niemand naar je luisterde?
How to turn off work thoughts during your free time - Guy Winch
Voel je je Burned out? Misschien besteedt je te veel tijd aan het nadenken over jouw werk, zegt psycholoog Guy Winch.
3 ways to measure your adaptability and how to improve it - Natalie Fratto
Dingen veranderen snel in onze (tech) wereld, volgens Natalie Fratto worden IQ en EQ steeds minder belangrijk maar AQ (Adaptability) wordt steeds belangrijker.
How to succeed? Get more sleep - Arianna Huffington
Arianna Huffington deelt een klein idee dat grotere kan ontwaken: de kracht van een goede nachtrust.
What it takes to be a great leader - Roselinde Torres
De wereld zit vol met leiderschapsprogramma's, maar de beste manier om te leren leiding geven ligt misschien voor je neus. Roselinde Torres beschrijft 25 jaar observatie van werkelijk geweldige lei
2 questions to uncover your passion and turn it into a career - Noeline Kirabo
Wat is je passie?
Why 30 is not the new 20 - Meg Jay
Klinisch psycholoog Meg Jay heeft een gewaagde boodschap voor twintigers: in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is je twintigste geen weggegooid decennium.
Why talent carries you further than fame - Maisie Williams
In deze video brengt Maisie Williams het kronkelende pad in kaart wat haar van danslessen en lokale talentenjachten tot 's werelds populairste tv-show bracht.
Why the secret to success is setting the right goals - John Doerr
In deze praktische lezing laat Doerr ons zien hoe we met 'Objectives and Key Results', of OKR's - een systeem voor het stellen van doelen dat is gebruikt door Google, Intel en Bono om gedurfde acti
The Power to Rewire Your Brain with Positive Affirmations
Wat leer je in deze Podcast?
Slight edge - Jeff Olson
The Slight Edge is een manier van denken, een manier om informatie te verwerken die je in staat stelt om de dagelijkse keuzes te maken die je zullen leiden naar het succes en geluk dat je wenst.
Awaken the giant within - Tony Robbins
'Tony's incredible understanding of the world, people and human nature make him the ultimate like coach. He knows what it takes to make people excel...
If you want to be rich & happy don't go to school - Robert T. Kiyosaki
Als je net als de meesten van ons bent, hebben je scholljaren weinig geholpen om je voor te bereiden op de uitdagingen van de echte wereld.
The power of your subconscious mind - Joseph Murphy
The Power of Your Subconscious Mind introduceert en legt de mind-focus-technieken uit die de onbewuste obstakels verwijderen die ons beletten het succes te bereiken dat we willen - en verdienen.
E-squared - Pam Grout
E-Squared is een laboratoriumhandleiding met eenvoudige experimenten om voor eens en voor altijd te bewijzen dat er echt een goede, liefdevolle, volledig heupkracht in het universum is.
You are the placebo - Dr. Joe Dispenza
Door de geschiedenis heen hebben veel culturen de effecten van verifieerbare genezingen ervaren, samen met hexen, vloeken, hekserij, voodoo en andere mysterieuze verschijnselen.
The brain that changes itself - Norman Doidge
Maak kennis met de negentigjarige dokter, die met behulp van een paar simpele oefeningen nog steeds geneeskunde beoefent.
The power of intention - Dr. Wayne W. Dyer
'Verander de manier waarop je naar dingen kijkt en de dingen waar je naar kijkt, zullen veranderen.' Wayne Dyer De kracht van intentie is een van de sleutelteksten in het oeuvre van Wayne Dyer en d
Creative visualization - Shakti Gawain
Zoals Shakti Gawain aan meer dan zeven miljoen lezers wereldwijd heeft geïntroduceerd, is creatieve visualisatie de kunst van het gebruik van mentale beelden en affirmaties om positieve verandering
Deciding What You Want: Finding Your Purpose
In deze aflevering hebben we een fantastische audiofragment over Finding Your Purpose.
Let's Make a Gratitude List Together!
Voel je je niet zo dankbaar? Soms hebben we gewoon geen zin om een ​​dankbaarheidslijst te maken, maar weten we dat het nuttig zou zijn. In deze korte aflevering kun je er een maken!
A Proven System for Building and Breaking Habits
De gast van vandaag verteld dat het niet echt een gebrek aan wilskracht is dat je tegenhoudt van je gewoontedoelen, maar de tactieken die je gebruikt om ze te bereiken.
Tony Robbins - On Achievement Versus Fulfillment
Tony Robbins is de beroemdste prestatiecoach ter wereld.

Blijf op de hoogte voor exclusieve content

 Facebook  Instagram  Linkedin  TikTok

LAAT JE INSPIREREN DOOR EXCLUSIEVE TRAININGEN UIT ONZE DATABASE VAN MEER DAN 300 MEESTERS 

DOWNLOAD THE APP NOW