How to stop worrying and start living - Dale Carnegie
Stress lijkt veel op liefde - moeilijk te definiëren, maar je weet het wanneer je het voelt.
How to develop self-confidence - Dale Carnegie
Ontdek hoe u de beste openbare spreker wordt die u kunt zijn met deze waardevolle en toegankelijke gids van de wereldberoemde Dale Carnegie!
The happiness project - Gretchen Rubin
Wat als je jouw leven zou kunnen veranderen zonder je leven echt te veranderen?
The confidence gap - Russ Harris
Te veel van ons missen kansen in het leven omdat we geen zelfvertrouwen hebben.
What to say when you talk to yourself - Shad Helmstetter
De eenvoudige maar diepgaande technieken van Shad Helmsetters, gebaseerd op de processen van het menselijk brein, hebben duizenden mensen in staat gesteld weer controle te krijgen over hun leven.
Feel the hear and do it anyway - Susan Jeffers
De fenomenale klassieker die de levens van miljoenen mensen over de hele wereld heeft veranderd. Waar ben je bang voor?
The power of your subconscious mind - Joseph Murphy
The Power of Your Subconscious Mind introduceert en legt de mind-focus-technieken uit die de onbewuste obstakels verwijderen die ons beletten het succes te bereiken dat we willen - en verdienen.
E-squared - Pam Grout
E-Squared is een laboratoriumhandleiding met eenvoudige experimenten om voor eens en voor altijd te bewijzen dat er echt een goede, liefdevolle, volledig heupkracht in het universum is.
You are the placebo - Dr. Joe Dispenza
Door de geschiedenis heen hebben veel culturen de effecten van verifieerbare genezingen ervaren, samen met hexen, vloeken, hekserij, voodoo en andere mysterieuze verschijnselen.
The brain that changes itself - Norman Doidge
Maak kennis met de negentigjarige dokter, die met behulp van een paar simpele oefeningen nog steeds geneeskunde beoefent.
The power of intention - Dr. Wayne W. Dyer
'Verander de manier waarop je naar dingen kijkt en de dingen waar je naar kijkt, zullen veranderen.' Wayne Dyer De kracht van intentie is een van de sleutelteksten in het oeuvre van Wayne Dyer en d
Creative visualization - Shakti Gawain
Zoals Shakti Gawain aan meer dan zeven miljoen lezers wereldwijd heeft geïntroduceerd, is creatieve visualisatie de kunst van het gebruik van mentale beelden en affirmaties om positieve verandering
Unf*ck yourself - Gary John Bishop
Maak van je leven een leven dat je echt wilt leven. Dit is een botte manier waarop jij denkt dat het leven voor jou moet zijn.  Leer hoe je:
You are a badass - Jen Sincero
Wil je je dromen volgen en je #lifegoals waarmaken? Lees. Dit. Boek. Voor iedereen die heeft genoten van Nice girls don't get the corner office
Het veld - Lynne McTaggart
Het Veld is het verslag van een speurtocht van wetenschappers naar de universele kracht en hun succesvolle pogingen een nieuw wetenschappelijk paradigma te formuleren.
Het Intentie Experiment - Lynne McTaggart
Het intentie-experiment' is revolutionair: Lynne McTaggart laat de werking van menselijke intentie zien en legt uit hoe je deze kracht op individueel en collectief niveau gebruikt.
Nonviolent Communication - Marshall B. Rosenberg
Boos worden is een manier om in onze behoefte te voorzien. Hoe kun je op een andere manier overbrengen wat je wilt? Zonder jezelf of de ander tekort te doen?

Blijf op de hoogte voor exclusieve content

 Facebook  Instagram  Linkedin  TikTok

LAAT JE INSPIREREN DOOR EXCLUSIEVE TRAININGEN UIT ONZE DATABASE VAN MEER DAN 300 MEESTERS 

DOWNLOAD THE APP NOW