How to make stress your friend - Kelly McGonigal
Stress. Het laat je hart bonzen, je ademhaling versnelt en je zweet.
3 ways to measure your adaptability and how to improve it - Natalie Fratto
Dingen veranderen snel in onze (tech) wereld, volgens Natalie Fratto worden IQ en EQ steeds minder belangrijk maar AQ (Adaptability) wordt steeds belangrijker.
Play your way to succes - Tom Davies & GeoWizard
Alles wat we op aarde hebben is tijd, niets kan het vervangen. Dus waarom zou je een carrière kiezen waar je niet gelukkig van wordt?
The power of believing that you can improve - Carol Dweck
Carol Dweck doet onderzoek naar 'growth-mindset' - het idee dat we het vermogen van onze hersenen om te leren en problemen op te lossen kunnen vergroten.
How to tame your wandering mind
Amishi Jha bestudeert hoe we opletten: het proces waarmee onze hersenen beslissen wat belangrijk is uit de constante stroom van informatie die het ontvangt.
The brain-changing benefits of exercise - Wendy Suzuki
Wat is het meest transformerende dat je vandaag voor jouw hersenen kunt doen? Trainen! zegt neurowetenschapper Wendy Suzuki.
How the food you eat affects your brain - Mia Nacamulli
Als het gaat om wat je bijt, kauwt en slikt, hebben je keuzes een direct en langdurig effect op het krachtigste orgaan in je lichaam: je hersenen.
A simple way to break a bad habit - Judson Brewer
Kunnen we slechte gewoonten doorbreken door er nieuwsgieriger naar te zijn? Psychiater Judson Brewer bestudeert de relatie tussen mindfulness en verslaving.
Dare to rewire your brain for self-compassion - Weiyang Xie
Toen Weiyang Xie voor het eerst als internationale student naar de Verenigde Staten kwam, was ze opgewonden om haar dromen na te jagen, maar toch vol van onzekerheid en angst.
The Power to Rewire Your Brain with Positive Affirmations
Wat leer je in deze Podcast?
The four agreements - Don Miguel Ruiz
In The Four Agreements onthult don Miguel Ruiz de bron van zelfbeperkende overtuigingen die ons van vreugde beroven en onnodig lijden veroorzaken.
The honeymoon effect - Burce H. Lipton
Het huwelijksreis-effect: een staat van gelukzaligheid, passie, energie en gezondheid als gevolg van een enorme liefde.
The power of your subconscious mind - Joseph Murphy
The Power of Your Subconscious Mind introduceert en legt de mind-focus-technieken uit die de onbewuste obstakels verwijderen die ons beletten het succes te bereiken dat we willen - en verdienen.
E-squared - Pam Grout
E-Squared is een laboratoriumhandleiding met eenvoudige experimenten om voor eens en voor altijd te bewijzen dat er echt een goede, liefdevolle, volledig heupkracht in het universum is.
You are the placebo - Dr. Joe Dispenza
Door de geschiedenis heen hebben veel culturen de effecten van verifieerbare genezingen ervaren, samen met hexen, vloeken, hekserij, voodoo en andere mysterieuze verschijnselen.
The brain that changes itself - Norman Doidge
Maak kennis met de negentigjarige dokter, die met behulp van een paar simpele oefeningen nog steeds geneeskunde beoefent.
The power of intention - Dr. Wayne W. Dyer
'Verander de manier waarop je naar dingen kijkt en de dingen waar je naar kijkt, zullen veranderen.' Wayne Dyer De kracht van intentie is een van de sleutelteksten in het oeuvre van Wayne Dyer en d
Creative visualization - Shakti Gawain
Zoals Shakti Gawain aan meer dan zeven miljoen lezers wereldwijd heeft geïntroduceerd, is creatieve visualisatie de kunst van het gebruik van mentale beelden en affirmaties om positieve verandering
The biology of belief - Bruce H. Lipton
Dr. Bruce Lipton deed uitgebreid onderzoek naar de moleculaire processen waarmee cellen informatie verwerken.
Think and grow rich - Napoleon Hill
Think and Grow Rich is de klassieker der klassiekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en succes.
The alchemist - Paulo Coelho
De Braziliaanse verteller Paulo Coehlo stelt Santiago voor, een Andalusische herdersjongen die op een nacht droomt van een verre schat in de Egyptische piramides.
Let's Make a Gratitude List Together!
Voel je je niet zo dankbaar? Soms hebben we gewoon geen zin om een ​​dankbaarheidslijst te maken, maar weten we dat het nuttig zou zijn. In deze korte aflevering kun je er een maken!
Visualisation
In deze aflevering duiken we in de nieuwste wetenschap achter de effectiviteit van visualisatie.
The Power Of Thoughts
In de podcast van vandaag bespreek ik kort de gebeurtenissen die wereldwijd plaatsvinden en de kracht van je gedachten ...

Blijf op de hoogte voor exclusieve content

 Facebook  Instagram  Linkedin  TikTok

LAAT JE INSPIREREN DOOR EXCLUSIEVE TRAININGEN UIT ONZE DATABASE VAN MEER DAN 300 MEESTERS 

DOWNLOAD THE APP NOW