15 Stress verminderende activiteiten die je thuis kan doen, volgens experts
Deze leuke en effectieve ideeën zullen helpen wanneer angst de overhand krijgt. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar zelfs in normale, niet bijzonder chaotische tijden, weet ik wanneer
How changing your story can change your life - Lori Gottlieb
Verhalen helpen je om je leven te begrijpen - maar als deze verhalen onvolledig of misleidend zijn, kunnen ze je vast houden in plaats van duidelijkheid te geven.
The Power to Rewire Your Brain with Positive Affirmations
Wat leer je in deze Podcast?
Mindfulness in plain english - Bhante Henepola Gunaratana
Dit boek is:
The paradox of choice - Barry Swartz
Of het nu gaat om het kopen van een spijkerbroek, het bestellen van een kop koffie, het selecteren van een langeafstandskoerier, solliciteren naar de universiteit, het kiezen van een dokter of het
The power of your subconscious mind - Joseph Murphy
The Power of Your Subconscious Mind introduceert en legt de mind-focus-technieken uit die de onbewuste obstakels verwijderen die ons beletten het succes te bereiken dat we willen - en verdienen.
E-squared - Pam Grout
E-Squared is een laboratoriumhandleiding met eenvoudige experimenten om voor eens en voor altijd te bewijzen dat er echt een goede, liefdevolle, volledig heupkracht in het universum is.
You are the placebo - Dr. Joe Dispenza
Door de geschiedenis heen hebben veel culturen de effecten van verifieerbare genezingen ervaren, samen met hexen, vloeken, hekserij, voodoo en andere mysterieuze verschijnselen.
The brain that changes itself - Norman Doidge
Maak kennis met de negentigjarige dokter, die met behulp van een paar simpele oefeningen nog steeds geneeskunde beoefent.
The power of intention - Dr. Wayne W. Dyer
'Verander de manier waarop je naar dingen kijkt en de dingen waar je naar kijkt, zullen veranderen.' Wayne Dyer De kracht van intentie is een van de sleutelteksten in het oeuvre van Wayne Dyer en d
Creative visualization - Shakti Gawain
Zoals Shakti Gawain aan meer dan zeven miljoen lezers wereldwijd heeft geïntroduceerd, is creatieve visualisatie de kunst van het gebruik van mentale beelden en affirmaties om positieve verandering
Let's Make a Gratitude List Together!
Voel je je niet zo dankbaar? Soms hebben we gewoon geen zin om een ​​dankbaarheidslijst te maken, maar weten we dat het nuttig zou zijn. In deze korte aflevering kun je er een maken!
Visualisation
In deze aflevering duiken we in de nieuwste wetenschap achter de effectiviteit van visualisatie.
The Power Of Thoughts
In de podcast van vandaag bespreek ik kort de gebeurtenissen die wereldwijd plaatsvinden en de kracht van je gedachten ...
Bend, don’t break (how to be more resilient)
Zijn we allemaal sneeuwvlokken? Of is het leven gewoon complexer en onder druk gezet?
Stress and anxiety at work with Dr Ellie Cannon
Het was gaaf om een ​​huisarts in de Podcast te hebben die het had over stress en angst op werk. Dr. Ellie Cannon kwam bij me voor zo'n informatief gesprek. We praten over:
The Art of Stress-Free Living
Luister mee met Dr. Brian Ramos, een neurowetenschapper uit Yale, terwijl hij de kunst van stressvrij leven bespreekt met gastheer Will Heckman
Stress and your Diet
Luister mee met Dr.
This Neuroscientist's Solution for Stress Will Surprise You
Vier kleine overwinningen. Je gedachten zijn een keuze. Beweeg naar angst. Leun op je negatieve ervaringen. Wat de vraag ook is, actie is het antwoord. Mediteer. Adem diep.
Top 5 Anxiety Signs You're Unaware Of
Angststekens kunnen worden opgemerkt of onopgemerkt. Als we ze opmerken, hebben we de mogelijkheid om krachtig te reageren en de perceptie te veranderen over het ding dat de angst veroorzaakt.
Overthinking And Anxiety - 5 Ways To End The Habit Now
Piekeren en angst, een gewoonte die ons doet nadenken over wie we zijn geworden en hoe.
How to feel better about yourself
Door patronen uit je kindertijd, worden alle interacties in je leven moeilijker.
When life seems like an endless series of dead ends
Er is een weg uit ellende, alleen sommige kiezen dit niet door angst. Maar als de ellende nooit ophoudt, waarom dan niet die weg bewandelen?
Slapen is niets doen - Aline Kruit
Slapen is lekker, gezond en belangrijk. Niet voor niets brengen we een flink deel van ons leven in bed door.

Blijf op de hoogte voor exclusieve content

 Facebook  Instagram  Linkedin  TikTok

LAAT JE INSPIREREN DOOR EXCLUSIEVE TRAININGEN UIT ONZE DATABASE VAN MEER DAN 300 MEESTERS 

DOWNLOAD THE APP NOW