Boek

The omnivore's dilemma - Michael Pollan

Wat moeten we eten? Tien jaar geleden confronteerde Michael Pollan ons met deze ogenschijnlijk simpele vraag, en met The Omnivore's Dilemma, zijn briljante en oogverblindende verkenning van onze voedselkeuzes, toonde hij aan dat hoe we die vandaag beantwoorden niet alleen onze gezondheid, maar ook onze overleving als een soorten. In de jaren daarna heeft Pollans revolutionaire onderzoek de manier waarop Amerikanen over voedsel denken veranderd. Om brede aandacht te vestigen op de weinig bekende maar uiterst belangrijke aspecten van voedsel en landbouw in Amerika, lanceerde Pollan een nationaal gesprek over wat we eten en de diepgaande gevolgen die zelfs de eenvoudigste dagelijkse voedselkeuzes hebben voor zowel onszelf als de natuurlijke wereld. Tien jaar later verandert The Omnivore's Dilemma de manier waarop Amerikanen denken over de politiek, gevaren en genoegens van eten.

Other people also read

Running Buddha - Sakyong Mipham
Wat kunnen meditatie en hardlopen voor elkaar betekenen? Veel, volgens Sakyong Mipham. Hij ziet een natuurlijk verband tussen beide.
The power of intention - Dr. Wayne W. Dyer
'Verander de manier waarop je naar dingen kijkt en de dingen waar je naar kijkt, zullen veranderen.' Wayne Dyer De kracht van intentie is een van d
The brain that changes itself - Norman Doidge
Maak kennis met de negentigjarige dokter, die met behulp van een paar simpele oefeningen nog steeds geneeskunde beoefent.

Blijf op de hoogte voor exclusieve content

 Facebook  Instagram  Linkedin  TikTok

LAAT JE INSPIREREN DOOR EXCLUSIEVE TRAININGEN UIT ONZE DATABASE VAN MEER DAN 300 MEESTERS 

DOWNLOAD THE APP NOW